"De plek voor de beste BBQ tips!"

Bekijk ook..

Het juiste bbq vlees

De barbecue is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van barbecuen. Zonder barbecue kan er immers niet gebarbecued worden. Er zijn echter onderdelen die bijna even belangrijk zijn als het gebruiken van de barbecue. Heerlijke groente, sauzen en drank zijn een paar van de belangrijke onderdelen. Er is echter nog een onderdeel dat nóg belangrijker is. Je raadt het natuurlijk al; het barbecuevlees is naast de barbecue het meest belangrijke onderdeel.

Kies zorgvuldig

Heb je een barbecue gepland en ben je aan het kijken waar je het beste bbq vlees kunt bestellen? Een goede mogelijkheid is dat je het vlees bij de slager koopt, aangezien deze altijd kwaliteit leveren. Het is echter makkelijker om online het bbq vlees te bestellen. Zorg echter wanneer je het vlees koopt dat je het beste vlees koopt. Dit maakt het barbecuen een stuk leuker en lekkerder. Beter vlees doet het namelijk logischerwijs beter op de barbecue; het vlees is immers de ster van de middag of avond.

Algemene vleestips

Als barbecuemeester is het belangrijk dat je alle vleestips kent. Het is belangrijk dat je nooit in het vlees prikt met een vork of iets anders. Zorg dat je het vlees met een spatel op de barbecue legt. Een andere tip is dat je na het bakken het vlees in aluminiumfolie legt. Laat het vlees even rijpen en nagaren. Laat het vlees dus even een paar minuten met rust. De sappen in het vlees zullen zich dan beter verdelen in het vlees, waardoor het vlees nóg lekkerder zal smaken.